An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (1.4.2014 9:54:22)
|
Hej, drage moje, dobro vam jutro želim [sm=zz_wavespin.gif] Obzirom da volim da vam opišem svaku situaciju koja se tiče moje 'neplodnosti' imam još jednu informacijicu za vas... Možda će nekom promjeniti život na bolje ... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jučer, bila sam na kontroli kod mog doktora za štitnu žlijezdu. Nisam bila od oktobra... Tad mi je bilo sve OK sa tim nalazima. Popričali smo malo o postupcima kroz koje sam u novembru '13 i prvim mjesecima ove godine prošla i kad sam mu rekla za biohemijsku i za poslije tri oplođene stanice u februaru,koje se nisu ugnjezdile, tražio je da moj muž, koji ima 'super uredan spermiogram', uradi analizu prolaktina u krvi jer, navodno, kod žene prolaktin smije biti i do 50% povišen i da ne smeta inplantaciji embrija ali ako kod muškarca nije potpuno uredan, do inplantacije ne može doći. Mi smo odmah tu dali i muževu krv na analizu i sada čekamo nalaze. I ako bi bili loši, dr kaže da to nije veliki problem i da za nekoliko dana terapije može da se riješi. Eto, nadam se da će ovo nekom biti korisno... Sve vas ljubim i pozdravljam i želim vam puno puno [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|