toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 22:17:04)
|
wery hvala ti mila sto me pratis. Naravno da ce i tebi bog dati da docekas svoju bebicu . Draga moja ja sam svoju princezu cekala 13 godina i docekala hvala bogu . Zelim ti da treci postupak bude uspijesan . Ja i moja princeza cemo ti drzati fige da uspije . [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] jovana11 kad ti je bio transfer ? Meni je bio 16.12 .2013 . Vracene su mi tri blaste . Termin mi je 02.09.2014. Ja sam bila u petak na 4D , to mi je drugi put . Prvi put sam bila kad mi je bilo 11+3 i tad je DR rekao da je curica . Ja sevradujem svakoj ostvarenoj trudnoci . Drago mi je da je moja princeza dobila drustvo bate i seke . Pomazi pupu da bato i seka rastu i napreduju . [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif] Rijada mila moja hvala ti na lijepim rijecima za moju malenu princezu . Sretno mila na operaciji da sve prodje u najboljem redu . Nas dvije cemo misliti na tebe . [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] ema38 hvala ti draga moja i mi vama saljemo milion [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif] od nas dvije . Uzivajte draga moja . ringer , Dona Yu , Candy , majusa , glaxi g , An Nur , gami i ostale javite se . [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|