RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Mozda Jednog Dana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.4.2014 19:42:06)

Toncice draga, ja zelim da se tvoje zelje vezane za nas sto prije ostvare :-)

Danas si sigurno uzivala gledajuci svoju mrvicu , citav dan mislim na vas dvije :-)

Ostale djevojke pozdravljam i zelim uspjesne korake :-)

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.4.2014 7:52:07)

Mozda Jednog Dana daj boze da se moje zelje ostvare za sve vas . Ja se iskreni nadam , jer je svaka zena zasluzila da drzi u narucju svoj mirisni smotuljak .
Uzivali smo draga moja oboje sa nasom mrvicom zajedno . Nismo skidali pogleda sa monitora . DR je bas detaljan cijelu bebicu je ispregledao . Hvala ogu sve je uredno . Svi parzpametri su ok . Mrvica nam je malo sitnija , ali DR kaze da je na mamu , posto sam i ja sitna . Uglavnom nema nikakvih anomalija sto je nama najbitnije . Ja vama stvarno nemogu opisati taj dozivljaj kad gledas svoju mrvicu , a ona sve ima . Svi su se organi formirali . Cak nam je u jednom momentu i mahala dusa nasa . kaze DR eno je mase vam
Niko sretniji od nas mi smo je cihelo vrijeme gledali sa osmijehom na licu . . Potvrdio je da je curica . Mrvica je teska 261 gr .
I kod mene je sve uredu hvala bogu . Ima dovoljno plodove vode , grlic je uredan i sve ostalo . Pritisak mi je 120/80 .
Eto drage moje mi smo sretni i presretni sto i vama svima zelimo , da uskoro dozivite ovo isto sa vasim muzicima kao i nas dvoje .
Slicicu cu vam postaviti u nedelju kad dodjem kuci . U gostima smo nismo kod kuce . Jutros nismo mogli spavati valda smo jos pod utiscima od juce i od uzbudjenja .
Sve vas [img]http://s17.rimg.info/32c54807e127644ec4f6991883098a3b.gif[/img]

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.4.2014 10:34:34)

toncica Preljepa slika a bogami preljepa i ti.A jos te krasi i stomacic pa si mi slatka kao med.
Hvala bogu neka je samo sve uredu sa tobom i tvojom princezom to je naj vaznije.
Mogu zamisliti kako vam je juce bilo lijepo kad ste gledali svoju princezu.
Samo ti meni draga uzivaj i cuvaj svoju mrvizu mazi je dobro.Lijep pozdrav za sve ostale

Mozda Jednog Dana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.4.2014 14:04:18)

Toncice, hvala na divnom izvjestaju, bacila si i meni jedan veeeliki osmijeh na licu. Zamisljam koliko je i mala mrvica srecna kada tako mase mami i tati :-) Bitno je da je hvala Bogu sve u redu, uzivajte sada...grlim vas i ljubim puno :-)

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.4.2014 17:51:25)

Rijada draga moja hvala ti na lijepim rijecima . Bas smo uzivali . Kako si mi ti dokle si stigla . Ljubimo te [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]
Mazda Jednog Dana drago mi je da sam ti izmamila osmijeh na lice . Zaista smo uzivali , ali bas , bas uzivali . Nadam se da ces nam i ti uskoro pisati ovako , kao i sve druge zenice . Ljubimo te puno ja i moja mala mrvica [img]http://s18.rimg.info/1474a459dc84ef6a8febdf18f40b9e13.gif[/img]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (14.4.2014 13:14:01)

Evo drage moje da vam postavim slicicu od nase male mrvice . Nije bas najbolja . Nevidi se bas dobro , ali nije moglo bolje .
[img]http://www4.slikomat.com/13/0414/6z6-4D-U-1.jpg[/img]
Vidite me tete kako sam malena i slatka . [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (14.4.2014 21:01:10)

DIVOTA[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (14.4.2014 22:11:39)

Drage zene,pridruzujem vam se.Pratim vas redovni.Trudnicama od srca cestitam i zelim da sve ubrzo budemo trudne.Moze li mi neko od vas odgovoriti da li je radio histeroskopiju,gde i kakva su vam iskustva?

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (14.4.2014 22:56:12)

wery draga dobro nam dosla i jos brze otisla na trudnicke teme . . Hvala ti na cestitkama . Ja bih ti rado pomogla , ali nisam radila histeroskopiju . Sigurno ce ti se javiti neka zenica koja je radila . Sad je neko malo zatisje na temi , ali javice se one .
Trudnice moje i trudilice gdje ste sve javite se .

Mozda Jednog Dana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (14.4.2014 23:45:41)

Toncice, kakvu divotu od male mrvice ti imas :) bas joj je lijepo kod svoje mame :)

Wery, dobro dosla, na zalost ni ja ti ne mogu pomoci, ali znam da ce se vec javiti neko sa iskustvom. Od srca ti zelim sto skorije ispunjenje zelje :)

I naravno, veliki pozdrav za sve ostale djevojke!!!

jovana11 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 10:04:52)

E pozdrav ženice! Imam potrebu da vam se javim i podržim u vašoj borbi, jer i ja sam zahvaljujući timu Medica s sada u petom mjesecu trudnoće i čekamo blizance. Tokom te borbe često sam ulazila ovdje i tražila potrebne informacije i malo podrške na osnovu iskustva drugih, mada se nisam javljala. Vidim da je neko pitao za histeroskopiju. Nama je dr Brankica predložila da radim histero u ZG u poliklnici Vili kod dr Radončića, pošto sam imala manji polip. Taj histeroskop kod njih je 3mm, i nista me nije boljelo, nije trebala ni anestezija, bilo je gotovo sve za 5 min. Nadam se da sam malo pomogla. Želim vam svima puno sreće znam da će te brzo ostvarit svoje snove kao i ja. pozz

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 10:10:06)

Dobro jutro kako ste mi sve na ovom tmurnom i hladnom danu ? Evo od mene i moje princeze
82064.html][img]http://s7.rimg.info/9590b1c819ac68eb789f7c3b3b78311b.gif[/img][/url]
Gdje ste sve pobjegle ? Kako su nam zenice koje se pripremaju za VTO i dokle ste stigle ?
Trudnice javite se sa vasim mrvicama .
Nije fer da ja ovde budem stalno dezurna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mozda Jednog Dana hvala ti mila na lijepim rijecima za moju mrvicu . Svima vama zelim da ovo isto docekate .
Sve vas puno 180238.html][img]http://s20.rimg.info/87df6f49636715f1cceaff45bfd00a27.gif[/img][/url]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 10:18:06)

jovana11 dobro nam dosla draga . Cestitam ti na bebicama i zelim ti da do kraja sve bude uredno . I ja sam isto danas punih 20 sedmica trudnoce . Isto sam VTO radila kod DR Sanje u decembru . I evo sad cekamo nasu malenu princezu . . Javi nam se cesce . Da razmijenjujemo iskustva . Mazi pupu da beboline porastu .
Jesu li djecaci , djevojcice ili kombinacija ? [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 12:02:01)

Jovana11Cestitam ti od srca,uzivaj.Mene salju na dijagnosticku histero,jer imam iza sebe dva neuspela pokusaja.Nadam se da ce proci uredu.Da li si ti posle toga ostala trudna?

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 12:06:06)

Toncice redovno citam tvoje objave divna je slika,uzivaj.Ja se nadam da ce i.mene Bog da pogleda da ubrzo budem u tvom stanju.

jovana11 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 12:43:30)

toncice, i ja sam danas 20 nedjelja i dva dana:-) izgleda nam je termin u isto vrijeme. Kod nas su seka i bato. Cekamo sljedeće sedmice 4D, pa cemo biti 100% sigurni. pozdrav za tebe i tvoju curu.
Wery, jasam isla prvo na histero,pa onda na IVF i iz drugog pokušaja nam se posrećilo. Gdje ćeš ti raditi histero, nemoj se brinuti, nije nista strašno.

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 15:15:43)

Jovana11 blago tebi,kad bi meni ovaj put uspelo bila bi presrecna,verovatno cu kod dr.Sanje radit histeros.pa cu nekad na jesen ponovo u postupak.Prvi sam radila privatno u Srbiji,drugi kod dr.Sanje inace je problem nas oligospermija.U braku sam pet godina.

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 15:18:18)

Toncice preljepa ti je slicica od tvoje princeze i vise nije mala mrvica,[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]bogu hvala sada je velika bravo za princezu i njenu mamu
Pa pitala si me dokle sam stigla ja sam ti draga moja uvijek na nekom pocetku[sm=smiley36.gif]
U ponedeljak idem u bolnicu pa cu ako bog da utorak raditi onaj nalaz ili vec kako operaciju Loop pa bih u srijedu trebala kuci tako mi dr.veli danas.Posle cemo vidijeti kako dalje i sta je slijedece [sm=smiley1.gif]
Lijep pozdrav sa sve.

ema38 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 15:35:15)

cestitke od srca sretnim buducim mamama niko nije sretniji od vas zelim vam prelijepe trudnicke dane a za cure koje su u postupku punooo punooo srece
a tebi toncice milion poljubaca i pomazi mrvicu od tete eme i mog malog princa preslatka je

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 16:29:43)

Pozdrav starim i novim članicama.Budućim mamama posebno.Ostalima kao i meni još borbe i strpljenja do cilja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 22:17:04)

wery hvala ti mila sto me pratis. Naravno da ce i tebi bog dati da docekas svoju bebicu . Draga moja ja sam svoju princezu cekala 13 godina i docekala hvala bogu . Zelim ti da treci postupak bude uspijesan . Ja i moja princeza cemo ti drzati fige da uspije . [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
jovana11 kad ti je bio transfer ? Meni je bio 16.12 .2013 . Vracene su mi tri blaste . Termin mi je 02.09.2014. Ja sam bila u petak na 4D , to mi je drugi put . Prvi put sam bila kad mi je bilo 11+3 i tad je DR rekao da je curica . Ja sevradujem svakoj ostvarenoj trudnoci . Drago mi je da je moja princeza dobila drustvo bate i seke . Pomazi pupu da bato i seka rastu i napreduju . [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]
Rijada mila moja hvala ti na lijepim rijecima za moju malenu princezu . Sretno mila na operaciji da sve prodje u najboljem redu . Nas dvije cemo misliti na tebe . [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
ema38 hvala ti draga moja i mi vama saljemo milion [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif] od nas dvije . Uzivajte draga moja .
ringer , Dona Yu , Candy , majusa , glaxi g , An Nur , gami i ostale javite se . [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

gami -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 22:28:04)

Pozdrav djevojke!!! Vidim da nas toncica proziva, pa da se javim[sm=smiley36.gif] Gledam sliku i stvarno nemam rijeci!!!! Zelim ti svu srecu svijeta sa tvojim m i sa bebicom!!! Ostalim curama isto tako zelim, puno srece, strpljenja, zivaca i da se bore za takvu slicicu. Sve vas ljubim i [sm=smiley31.gif]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.4.2014 23:10:30)

gami draga moja hvala ti puno . Tebi i tvom muzicu nas troje zelimo sve najbolje i da uskoro docekate isto sto i mi . Ljubimo te mila ja i moja princeza . [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.4.2014 0:58:49)

Toncice draga hvala ti,svaka lijepa rijec i zelja znace mnogo.Hvala Bogu kad ti je dao najljepsi dar na svijetu posle toliko godina cekanjs.To mi je najveca zelja u zivotu.A iz kog postupka ti je uspela vto?Poljubac za to malo divno bice.

tasa83 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.4.2014 11:30:54)

Pozdrav drage moje nije me bilo malo duze...Ja cekam sad ciklus koji dan i pocinjem sa Mycrogynon....pa onda na 18.ti dan ciklusa ultrazvuk...
pocelo je pocelo :))

Stranica: <<   < Prethodna stranica  222 223 [224] 225 226   Sljedeća stranica >   >>