RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.4.2014 15:24:47)

Tasa83 srecno sa micrioginonom i ja sam ga pila i super podnosila,daj Boze da ubrzo budes trudnice i povuces nas sa sobom :-)

jovana11 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.4.2014 16:15:56)

Wery, pa super što se sada može histeroskopija raditi kod dr Sanje. Želim ti da što prije ugledaš pozitivan test trudnoće.[sm=duda.gif]
Tončice, ja sam imala transfer 13.10. a termin mi je 31.8. Izgleda smo se mimoilazile u Medicu[sm=smiley13.gif]. Ti i tvoja cura velika ste podrška na ovom forumu.[sm=bravo.gif]. Svaka vam čast, s vremena na vrijeme i nas troje ćemo vas podržati.[sm=smiley20.gif]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.4.2014 17:40:44)

Jovana11e hvala ti na toj divnoj zelji,nadam se da ce i mojim mukama brzo doci kraj.Koje godine si ti radila histero.?ne znam od kad ima kod dr.Sanje tamo cu ipak njima puno vjerujem.Nisam jos odlucila kada cu.Dok se psihicki pripremim.Uzivaj u trudnoci,poljubac za male mrvice.

jovana11 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.4.2014 19:30:37)

Wery, ja sam radila histeroskopiju u januaru prosle godine, a za nju sam se psihicki pripremala skoro godinu dana. Kada sam je završila shvatila sam da sam se bez veze opterecavala njom jer stvarno me nista nije boljelo. U tom peroidu nije se mogglo raditi u Medicu ali su spominjali da ce i oni poceti ubrzo. Tako da se ne brineeš, brzo to otkači, pa u nove pobjede.[sm=smiley1.gif]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.4.2014 22:57:34)

Jovana11super,hvala ti puno mi znaci to što si mi napisala,videcu da zskazem prije ljeta da odradim.Izvini sto te smaram,da li treba proci neki period od histeriskopije do vto?

jovana11 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.4.2014 11:03:58)

Wery, ne smaras me sta ti pada na pamet i ja sam imala milion i jedno pitanje. Sto se tice pauze poslije histera meni su rekli da vec poslije mjesec dva mogu poceti sa postupkom, a ti opet vidi sa dr Sanjom to ti je najsigurnije. Uglavom nema vecih pauza, ne brini.[sm=smiley20.gif] Pozdrav za sve od mene i mojih[sm=zz_twins.gif]!

Mozda Jednog Dana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.4.2014 11:51:06)

Tasa83, srecan pocetak ti zelim od srca :)

Neko je napisao kako je Toncica velika podrska ovom forumu :) slazem se u potpunosti, meni je kao dobra vila koja je uvijek tu da odgovori i pruzi podrsku :)

Meni vjestica stigla, prekosutra radim nalaze pa cemo vidjeti sta i kako dalje :) Brinu me i hirmoni i stitna i amh, uh...

Puuuno pozdravljam sve redom :)

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.4.2014 10:58:21)

Sretno svima sa nalazima i s postupkom,biće rezultata drage moje.
Pozdrav svima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.4.2014 11:30:52)

Ringer tako je ko se bori mora i doci do cilja.Ja iskreno vjerujem da smo sve mi svakim danom blize tome cilju.Boze pomozi i nagradi nas.

Ajla 81 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.4.2014 16:45:38)

Pozdrav za sve cure...ima vas puno novi zelim vam puno srece da vam se svakoj ispuni zelja [sm=duda.gif]malo sam vas pratila,Tonci nasa podrska..kada mi je najteze sjetim se tebe,zelim da ti kazem napredujete fino ti i tvoja princeza,slika je prelijepa,ja ti zelim lijepe trudnicke dane...uzivaj svaki dan sa svojom mrvicom,i pomilki je od mene,a ja razmisljam...muz zeli on je optimista,ali ja..zelim i ja ali se bojim...ako neuspije jos jedan uderac za mene a i ode taj drugi postupak sta dalje,vidjecu...hocemoli ici ili ne..pozz cure sretno :)a tebi jedan veliki poljubac od mene :*

Mozda Jednog Dana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (19.4.2014 10:20:47)

Ringer, meni ce trebati sva sreca sa nalazima, hvala na finim zeljama :)

Wery, zelim ti da se sto prije obradujes :)

Ajla81, nadam se da ces se ponovo sto skorije odluciti za naredni korak koji ce biti uspjesan :)

Ja sam danas dala krv za polne hormone, hormone stitne zlijezde i amh. Amh gotov tek za 15 dana...poludila sam...

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (19.4.2014 10:30:08)

Ajla draga znam da ti je teško jer se plašiš neuspjeha,ali nemoj tako da razmišljaš.Samo pogledaj ove žene što su poslije 10 i 15 godina postale majke.Bori se kad još možeš,ima šanse za sve nas draga.
MJD biće to dobro,ne sekiraj se,vrijeme leti.Ja ću opet za koji mjesec u postupak,tek su mi 2 ciklusa prošla.
Wery sretno draga,samo naprijed,moramo uvijek misliti za dalje.
Pozdrav svima
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ajla 81 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (19.4.2014 16:54:47)

Mozda Jednog Dana hvala ti na podrski,sretno sa nalazima a bice dobri abd,ringer i tebi hvala na lijepim rijecima upravu si sve sto si napisala...pokusacu biti hrabra.A hoceli mi ko napisat kako ono ide kada ides u drugi postupak?mogu samo nazvat?hvala unaprijed,cure moje sretno dolazite nam sa lijepim vijestima :) pozdrav za sve [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (19.4.2014 23:27:24)

Mozda jednog dana hvala ti puno i ja tebi takođe zelim uspjesan sledeci pousaj sa veelikom betom :-)
Ajla kreni dalje hrabro,najgore je u mjestu stajati kad nesto kreš da radis i zavrsices tako ti kao i sve mi treba da radimo i ne odustajemo od borbe za nase bebe.

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (20.4.2014 10:04:00)

Dobro vam jutro drage moje saborke , okruglice , bebice i mamice .
25982.html][img]http://s2.rimg.info/fe2d9a1946a14ecb9c912af083f73aa4.gif[/img][/url] svima koje slavite . Da ga provedete sa svojim porodicama u zravlju i veselju . .
Evo i da vas pocas_timo ja i moja princeza
es.33bru.com/smile.68243.html][img]http://s5.rimg.info/32d73e963bd9d414d4ab2862a06b61c9.gif[/img][/url]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (20.4.2014 10:34:31)

Toncice hvala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],takođe i tebi i tvojima srecni praznici i svim ostalim prijateljicama sa foruma srecni Vaskrsnji praznici i da za sledeci bude dosta beba i trudnica.[sm=bravo.gif]

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.4.2014 11:28:15)

srećni praznici svim damama koje slave[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mozda Jednog Dana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.4.2014 18:58:15)

Drage moje, dobila sam hormonalni status stitne zlijezde, sta mislite kakav je :

TSH 2,41

FT4 21,98

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.4.2014 21:48:54)

Mozda jednog dana ja mislim da su ti ok,koliko ja znam da je tsh povišen ako je preko 2,7,a za ovaj drugi mislim da je ok sve sto je u granicama.Je li ti skupljas nalaze za sledeci postupak i kada planiras sledeci?

Mozda Jednog Dana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.4.2014 23:38:47)

Wery, hvala na odgovoru :) bila sam na konsultacijama i ostalo mi je da uradim ovaj nalaz, da ponovim polne hormone i amh....doktorica me planira krajem maja ili pocetkom juna za IVF...ako me ne zeznu sad ovi nalazi...vidjecemo...nadam se najboljem.

Veliki pozdrav za tebe [sm=smiley36.gif]

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.4.2014 10:49:27)

Mozda jednog dana nema na cemu da zahvaljuješ,zelim ti puno srece za nalazima i postupkom.Meni je svaki nalaz ogromni stres,nikako da se opustim i kažem bice sta ce bit.Čujemo se.Pozdrav za tebe :-)

wery -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.4.2014 10:52:11)

Mozda jednog dana,nema na cemu da mi zahvaljujes,zelim ti puno srece sa nalazima i postupkom.Meni je svaki nalaz ogroman stres nikako da se opustim i kazem bice sta ce bit.Cujemo se.Pozdrav za tebe :-)

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.4.2014 14:41:31)

MJD eto vidiš da ne treba da se sekiraš.Neće ništa da te zezne,ne razmišljaj o tome.Šetaj,ne misli o tome,čitaj,radi nešto . . .
WERY pozdrav.I za tebe isto važi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mozda Jednog Dana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (23.4.2014 10:52:59)

Napisah jednu poruku i ne znam gdje nestade...ponovo :)
Prvo, ringer draga, hvala puno na zeljama i savjetima. I te kako znace :)

Dobila sam nalaz hormona :
FSH 17,2 CITAVIH
LH 3,6
ESTRADIOL 30,0
PROGESTERON 1,2
PROLAKTIN 24,9

Sa kakvim hormonima ste vi usle u ovu pricu i proces VTO? Da li ja sa ovakvim nalazom uopste mogu ici dalje?Sta mislite?

Veliki pozdrav za sve :)

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (23.4.2014 13:37:44)

MJD draga nemoj da se sekiraš,povišen ti je FSH i PROGESTERON,ostali su u redu.Kontaktiraj doktoricu,ništa ne znaš dok s njom ne popričaš.Neće valjda ovi hormoni predstavljati neki veliki problem.
Vjerovatno će se javiti žene koje su imale slična iskustva

Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>