majuša -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (25.5.2014 9:53:30)
|
Juče nisam bila u mogućnosti da pišem jer me je stomak bolio jako pa nisam imala snage , vjerujte mi.Harmoniko oni u SMedicu ti daju sve za stimulaciju, punkciju i na kraju utrogestan.Jedino, što je kod mene slučaj, ako ti budu tražili neke dodatne analize možeš ići preko Kliničkog centra Banja Luka(ako nema u tvom mjestu da se odradi).To ti je besplatno.Ja sam morala i nešto privatno da odradim jer nije bilo tih analiza ni u kliničkom ali ja sam slučaj za sebe i niko u mom okruženju, a koji je išao na VTO, to nije radio(a ima ih dosta mogu ti reći).Meni je danas deveti dan od ET ,prije dvije večeri, tačnije 7 dan od ET me toliko bolio stomak da nisam znala šta ću.DOLAZILA SAM DO LUDILA.Boli da hoće oči da iskoče.Juče me bolio malo ali ja sam kretnju svela ma minimum pa me zato malo bolilo.Ne znam šta bi vam rekla na sve.Svaki tren mislim da ću dobiti a da sam trudna vjerujem 0,1 %.Možda sam pesimistična ali šta ću!Šta je sa EVE.Nikakvih vijesti od nje.Veliki pozdrav vam šaljem P.S.Godina prođe, dan nikad.
|
|
|
|