majuša -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (7.6.2014 11:04:16)
|
A što se juče sita isplakah. Srećom doktorka je divna pa sam bila još lepršavija.Čekali smo preko sat i pol da dođemo na red i mislila sam da ću da im preminem u hodniku.Evo sandra jedna beba .Ja samo , kao kreten , jel ima srce , ima srce .Suze naviru .Zahvalljujem bogu dragom.....Evo ima ovde , vidite Sandra al ne mogu baš da priđem......Vidim ima, ne vidi se dobro ni ono a kamo li srce.A evo ovde još jedno malo, malo.Ma stanite doktorka , dobro je i ovo jedno.Ja sam bila toliko šokirana, uplašena.Mislim da mi je bilo previše uzbuiđenja.Ostalo je na tome da vidimo 2 gestacijske vrećice, jedan plod 3 mm drugi otvoreni parametri i eto , Uključila mi progesteron depo svaki 3 dan.Za 15 dan UZ.Eto cure.Čujem ja ima ovdje još lijepih vijesti.Rekla sam ja da će biti tako.Imaju i dvije malo bezobrazne, oće poklon([sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]), pa dobićete , šta ste navalile.Ja ne znam otići odavde.Kao idem ja na trudnice.Nešto ne mogu.Naučila sam ovde pa ću vidjeti, biću tu dok me otjerate.Hvala svima na čestitkama i dao bog svakoj od vas da doživi što bi svaka normalana žena, pa i ja , trebala da doživi, da postane majka.
|
|
|
|