dak29 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.6.2014 12:52:38)
|
Cao curka,evo i mene malo.od juce nikako ne krvarim,samo lezim i mirujem.Kod mene sljedeci ultrazvuk 20.o5.,juce sam ih zvala i ici cu jos ovaj put u medico pa planirm da se vratim svom ginekologu!!!HARMONIKA,nema tebi pravo tvoj ginekolog da bilo sta prigovori i zamjeri jer se zna zasto svi dolazimo u medico!!!???pa da smo mogle zanijeti prirodnim putem nebi nas medico ni vidio,jel tako!!??ja sam cak i po prijedlogu svog ginekologa i otisla,jer me lijecio 4god i uradio sve da mi pomogne ali nije islo.I sad kad sam saznala da sam trudna prvo sam njemi javila,covjek me izljubio od srece.a sto se tice posla nijedna od nas ne bi trebalo da radimo,ja sam odmah prestala,jer imamo pravo na bolovanje kada nam doktori tamo napisu da moramo mirovati.nesmijemo zaboraviti da smo mi drugacije od ostalih trudnica i da se mi moramo i vise cuvati i svasta nesto,to su isto rijeci mog doktora.ja necu da rizikujem radeci 12 sati,hocu da se borim za ovo malo stvorenje koje sam 6god cekala!!!!EVA cestitam beta ti je odlicna,nemoj sad biti kao ja,sacekaj koliko su ti rekli do prvog ultrazvuka i vidjeces da ce sve biti dobro,opusti se molim te!!!ja sam isla na 9dan od bete a trebala 12,ali dobro je opet proslo.puno pozdrava svima i puno poljubaca
|
|
|
|