Candy32 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (19.6.2014 10:59:30)
|
Dobro jutro drage moje dame, Nisam se dugo javljala, pa jutros odlučih da vam pišem. Naime, bila sam u VTO postupku u specijalnoj bolnici Beograd kod dr Radulovića, cijena 3000 evrića. Posle neuspeha u Bl i na nagovor prijatelja koji su imali pozitivno iskustvo sa dr Radulovićem otišli smo u Bg. Sve je išlo iznenađujuće brzo. otišli na konsultativni razgovor, uradili nam sve potrebne nalaze i popodne dali terapiju, znači sve za jedan dan. Osmog dana ciklusa otišli za Bg, Punkcija bila 30.5. sa 16 jajnih ćelija. Nakon 5 dana, vraćene tri savršene blastociste, i tri zamrznute, bilo ih je i više ali mi nismo imali novaca da više zamrznemo. 12. dan od ET beta 1121 presrećni, betu radim ponovo u petak da vidimo da li lijepo raste a u subotu isdem kod svoje dr na pregled. Sad nekoliko detaljčića, koji bi i vama mogli pomoći. Dr je rekao da je najbitnije to pola sata koje se odleži na klinici nakon embriotransfera. Još nam je rekao da ako se u jajnicima koji su osjetljivi zbog stimulacije, jave bolovi oko 7. dana od ET, RADUJTE SE jer se počeo slučiti progesteron (što znaci da je trudnoća počela) i da oni reaguju na njega. Grudi bole nekolikoa dana nakon ET najviše od štoperice i nemojte to uzimati kao simptom jer će kad iz organizma izađu ti hormoni one prestati da bole i nemojte da vas to obeshrabri. Ja još uvijek nemam neke posebne simptome trudnoće, a dok sam čekala betu nisam ih ni tražila ni preispitivala svoje tjelo da li pokazuje simptome. Istina bila sam nesnošljiva sa izraženim promjenama raspoloženja ali sam i to pripisivala uticaju hormona iz stimulacije. Dva dana prije bete bilo me strah otići u WC da ne bih vidjela krv, jer sam prošli put prokrvarila dva dana prije bete. Sve vas ljubim i želim puno uspjeha.
|
|
|
|