zvoncica991 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.6.2014 1:03:04)
|
Zelim da vas sve pozdravim, od nedavno sam pocela da vas citam. Ima puno stranica pa nisam sve procitala ali dosta sam u toku, dosta toga ne razumijem posto sam nova u svemu ovome. Prvo svim [sm=nosecka.gif] zelim od srca da cestitam a curama koje to jos uvijek nisu zelim uskoro [sm=rozacrtici.gif] . A sad da kazem nesto i o sebi [sm=smiley1.gif], imam 23 godine, u braku 19 mjeseci i nazalost [sm=duda.gif] jos nema.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Vec sam pocela itekako da se brinem blago receno. Inace sam pacijent dr Sindrak Cejic na poliklinici, uglavnom do prije mjesec dana isla sam na redovne preglede a onda sam krenula i na neke pretrage. Uglavnom radila sam UZ, papa uredan, pracenje folikula sve ok, brisevi na bakterije svi negativni, jos trebam uraditi hormone. Muz radio spermiogram pokretljivost 60%, broj 38000, rekli su da moze i bolje ali da je to sasvim ok. U sustini doktorica kaze da je sve u redu, samo raditi na [sm=duda.gif]. Menstruaciju ocekujem za 2 dana i vec me uveliko poceo boliti stomak znaci opet nista [sm=smiley19.gif] . Planiram da sacekam jos 2-3 mjeseca pa da krenem kod dr Sibincic. Uglavnom cure, jeli mi mozete dati neke savjete, napisati kakva je procedura cekanja i to, bilo sta sto bi mi moglo pomoci svakako ce mi dobro doci. Hvala vam puno unaprijed. [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|