biljka -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (24.6.2014 21:17:20)
|
Mionab, evooooo me!!!!!! Bila sam cijeli dan u sajcu i bas sam se nauzivala. Slazem se sa kolacicem u vezi svega ne moj da brines jos je rano, uz tebe smo.Ma svaki mjesec ima dosta zena u postupku, samo ih se dosta ne javlja iz straha, a druge zato sto misle da su ovo samo prazne price i smiju nam se, a prate forume vise od nas svih i upijaju svaku napisanu rijec. Zato ja kazem da je to balkanski primitivizam, a gdje su one sto kriju, kada ih vidis u ordinaciji i pocnes da stupis u kontakti snjima samo te mrko pogledaju, okrenu glavu ili kazu : ja dosla kod doktorice onako na pegled, a iz fascikla vadi semu....uhhhh. Kolac, ja treba betu raditi 28.6 ET mi je bio 13,6. tako da sam se ja malo juce zabrojala meni je danas 11 dan. Zvoncice i ja sam nova na forumu,pa tako da isto ne mogu sve bas uhvatiti. Hvala ti na lijepim zeljma. Ja ti iskreno zelim da dobije bebusku prirodnim putem,jer si zaista mlada i trebas da se opustis. Znam svi kazemo da se opustis,da si mlada zivot je pred tom,sve to znam.Znam da ti idu svi na zivce, da si neraspolozena, nemas volje ama bas ni za sta,sve to znam,ali zaista si mlada, to kazem i zbog terapije, jer nije je lako podnijeti. Pokusaj promjeniti drustvo, naci nekoga novog, jer ljudi s kojima smo svaki dan znaju i da toga nisu svijesni biti strasno okrutni. Zato ne zuri drzim ti fige.
|
|
|
|