dak29 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (2.9.2014 11:54:08)
|
Cao drage moje saborke,evo i mene napokon!!!Javila sam da necu dugo biti prisutna zbog mirovanje kod roditelja kod kojih namam internet!!!!Ali sad sam svojoj kuci,napokon.Da vas podsjetim postupak sam radila u maju,vracena tri emriona,ostao jedan,jos malo 20 nedelja,sve ok.Bas sam u petak bila u Medicu,mirovanje i dalje,ali ne bas strogo!!!Sve u svemu ja se dobro osjecam,cak nisam imala ni povracanje samo mucnine koje su sad i stale.Osjecam se lijepo[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Na forumu nisam sve tacno upratila ali hocu vremenom!!??Cestitam Toncici,Glaxy i Pahuljici na prinovama,nadam se da nisam koga zaboravila!!Da nam budete zdrave i napredne sa svojim bebicama[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]Harmoniki i Kolac zelim sretan postupak,kao sto sam ranije pisala bez borbe nema nista i kad padnemo idemo dalje,dok god imamo snage i volje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Zao mi je cura koje nisu uspjele,ali nemojte da padnete,svako od nas zasluzuje ovu srecu[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif].Ja sam uspjela,ali vjerujte mi da i dalje imam strah kako ce biti do kraja trudnoce,jer u stvari nam se zivot svodi na borbu,strahove,uspone ,padove i na svasta nesto lijepo i ruzno!!!opet kazem vecih boraca od nas zena koje se borimo ovoliko za potomstvo nema,zato svima skidam kapu.ljubim vas i pozdravljam.Javicu se[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]
|
|
|
|