dak29 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.9.2014 12:33:12)
|
Cao cure,evo i mene malo!Sta ima,kako ste?Ja juce isla kod svog dr na pregled,sve ok,on prezadovoljan kako trudnoca napreduje.Sad ulazim u 21nedelju tako da sam na pola puta,vec sam pocela i osjecati blage pokrete bebice.EVA30 samo da te pitam kako tvoja trudnoca tece kad ti je termin?Dobices pojacanje posto se dr izletio i rekao mi spol,djevojcica[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]MAJUSA sto nam se nejavljas,jel sve u redu?Znam da si imala postupak kad i ja u maju?!TONCICA,GLAXY I PAHULJICE kako ste vi i vase bebice.javite se kad stignete.HARMONIKA,RINGER I ATRIST sta se to uznedalo za vase postupke,bas mi je krivo kad citam da imate problema.Razocarana sam zbog tog ponasanja kao sto je nejavljanje na tel,neodgovaranje na poruke,odugovlacenje i pomjeranje postupka itd.Ja stvarno nisam imala te probleme,sve je islo dobro i svi su bili ljubazni!!!!Nadam se da ce se to uskoro srediti i da cete sto prije poceti sa pripremama.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]KOLAC jel ono tebi beta sutra,kako se osjecas?Drzim ti palceve[sm=smiley1.gif]NOVA kako ide tvoja terapija,jel ti se smanjila upala?Sve vas podrzavam i puno pozdravljam
|
|
|
|