no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.9.2014 11:18:47)
|
dobar dan svima! kolač, znam šta osjećaš, i sama sam prošla kroz sličnu situaciju, potpuno te razumijem, ali te MOLIM da ne odustaješ! evo i zašto: ja imam 38 godina, 10 godina braka, svakojake dijagnoze-pogrešne od strane raznoraznih doktora,u medicoS sam od 2012.,prvo histeroskopija zbog velikog polipa, tako moji ciklusi konačno postaju redovni, u avgustu prošle godine IUI, sve super, ali bez uspjeha, u decembru VTO-ICSI ( bila sam zajedno sa Tončicom), sve divno i krasno, beta manja od 2, tek onda prokrvarim, moji ciklusi zbog dugog protokola ponovo prolupali, tek sad u julu odem na kontrolu - kaže dr Brankica ( kod nje sam od početka) da pokušam uraditi HSg, pa da pokušamo još koji mjesec prirodno, jer me ne mogu ubaciti u postupak zbog gužve do sljedeće godine najvjerovatnije,a po njoj su svi nalazi ok, zakažem HSg u svom gradu kod dr kojoj vjerujem ali tek za avgust jer je ona na godišnjem, kad sam uradila KKS pred HSG-ispostavi se da su mi leukociti ogromni, sumnjaju da je zbog alergije, i odgode za naredni ciklus- koji nije stigao! prvi put u životu sam neki dan vidjela dvije crtice na testu za trudnoću! ponovila sam još deset testova preko vikenda i jutros-na svakom su dvije crtice! presretna sam i prestrašena istovremeno, ali eto, imala sam potrebu da sa vama podijelim svoju priču i da vas zamolim da se ne predate nikad!
|
|
|
|