Nova 86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (6.10.2014 10:23:38)
|
Drage moje zene kako ste mi? Ja vam danas idem na 3.folikulometriju.Endometrijum mi je tanak u subotu je bio 6,1,a prije mi je takav bio na prvom UZ.[sm=smiley13.gif] Folikulica imam oko 10-11 ,isto su manje,ali su srazmjerne. Prosle sedmice sam saznala da imam trombofiliju,pa je izgleda to uzrok mog spontanog.Sad kad docekam ET i da ga samo docekam, pocecu sa terpijom,pa su se bocati po 2x citavu trudnocu,ako Bog dragi da.Nikako da vam se javim,jer citavu sedmicu sam provela kod porodicnog i na Paprikovcu,pa posle na posao.Jedva cekam ET da se odmarim od svega lezeci kod kuce. :) Harmonika kako si ti,kad se kreces bocati? Slazem se sa ovom tvojom za prvi put....ja sam pre I postupka sama sebi rekla da mi nece uspjeti.cisto psiholoski da lakse prihvatim poraza,a pobjedu sa sokom.[sm=smiley36.gif] Prvi put jednostavno prodje u iscekivanju svake faze,razmisljanju gdje sad,koji nalaz sad trebam,jel sad on dobar ili nije,kako cu se bocati(sve je to nesto novo) ,a u stvari to je sve nista,najteze je cekanje od ET do bete.To je takvo psiholosko ludilo!Mozda se neka od zena nece sloziti sa mnom,ali ja govorim za sebe kako mi je bilo.A inace sam veoma snazna i hrabra osoba,sa najtrasnijim stvarima sam se borila i borim,a osmjeh ne dam i ne skidam i dalje sa lica.Zato se naoruzaj strpljeljenjem i unutrasnjom snagom. Eva cuvam fige!Ma to je tebi od silne ljubavi i mazenja stomaka,pozurile da izadju.Hoces ih razmaziti kad dodju na svijet u regularno vrijeme.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley2.gif] Sta je sa Toncicom,nikako da se javi? Puno pozdrava svima! [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]
|
|
|
|