dak29 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.10.2014 12:48:56)
|
Evo i nas trudilica,nismo sve na drugoj temi,barem sam ja tako obecala!!!???Ulazim u 25 nedelju,jako se dobro osjecam,cura se igra svaki dan po stomaku tako da najveci dio dana provedem gledajuci u stomak i pricajuci sa njom[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Curama koje su nove i imale pitanja odgovorila bi jer vas redovno pratim,ali vidim da se uvijek jedna nadje da odgovori,tako i treba!!!!Ja cu vam samo reci kako sam u drugom postupku ja radila,jer sam u prvom imala malih gresaka.Kao prvo prestala sam odmah raditi,otvorila bolovanje,nista sem terapija nisam imala od obaveza,ama bas nista.Nisam htjela ni boce sama da si dajem,a tacno u vrijeme sam ih dobijala i bila totalno opustena.Soka od ananasa Fructal100% sam dnevno pila po 1-1,5,a i svjezeg sam dosta jela.Nigdje nisam forsirala da idem,vecinom sam lezala kod kuce i gledala tv,a od kucanskih poslova vecih nista!!!Znajte da sam kucu usisala onaj dan kad su mi izvadili jajne celije i cekala 2-3 da me zovu na vracanje,a onda poslije toga jos strozije lezanje i totalno opustena.Jeste da je taj period do bete najgori sto se i vecina cura slaze,ali rekla sam sebi sta bude da bude,pa nisam jedina i nije ljudi smak svijeta.Cekala sam 7god,pa cekala bi jos i borila se[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Neka je od vas rekla da ima problema sa prolaktinom,ja sam taj problem lijecila 3god kod drVukovica na poliklinici u Bl,dobar endokrinolog.Zelim vas svima puno uspjeha,da mi se uskoro pridruzite i zapamtite da ste same sebi najveci dr i podrska pa tek onda svi ostali.Ljubim vas
|
|
|
|