harmonika -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.11.2014 8:43:11)
|
drage moje,šta reći a ne zaplakati.ovakav rasplet nisam očekivala ovih dana. nova,draga hvala ti na podršci. a tebi svaka čast na snazi,istrajnosti i ne znam čemu sve ne,poslije tolike patnje. imam u okruženju 2 žene koje su svojevremeno išle na VTO i obe su nakon treće odustajale. uvijek sam ih osudjivala,ne znajući kroz kakvu golgotu su prolazile. sada ih razumijem. čak još i ne mogu da ih razumijem ali ih ne krivim. ja sam na početku svoje borbe. znam šta znači pozitivna beta,ugledati mrvicu na ultrazvuku,čuti joj srce... zato ću da se borim koliko god mogu. kada se okrenem iza sebe u proteklih mjesec dana život mi se sveo na boce,ultrazvuk,forum,banja luku,medicos... sada na neizvjesnost i čekanje. nervozu. plač za vama koje ste doživjele novi krah,plačod straha da me i samu čeka isti scenario. ne znam više šta da napišem,suze idu kao lude...hormoni ili šta je već u pitanju. nadam se da ću zaustaviti ovaj crni niz ali nekako nemam više optimizma kao prije par dana. nekako mi se sve čini da ću svaki tren da dobijem da betu ni dočekati neću.
|
|
|
|