harmonika -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (14.11.2014 10:27:47)
|
artist,draga super za tablete. o Bože moj pa zar si morala i zbog toga da se dodatno stresiraš??? mrmot kako si ti? jesi li se malo sabrala? aleksandra kakvo je stanje kod tebe? eh drage moje. mene je ovo ležanje dotuklo. postala sam mrzovoljna,sve mi smeta. a ništa mi ne fali. svi mi ugađaju ali džaba. nešto mislim sljedeći put ću definitivno tri dana da odmaram a onda na posao. kod mene je jedan dan raspoloženje super a drugi dan sam totalno out. valjda tako mora,nije da to želim ali tako mi dodje. inače sam pozitivna osoba,stalno u pokretu pa ovo raspoloženje prepisujem i ležanju. ne očekuj ništa od mene draga moja mrmot. ja sam sigurna da ću,kao štO sam jednom rekla da te pratim u svemu. cice me bole za izluditi,pojavile su mi se moje famozne bubuljice,prije dan dva me malo žigalo po dnu stomaka sada se i to umirilo. s obzirom da treba da dobijem za 2-3 dana prije će biti da su to simptomi [sm=hudicek1.gif] nego trudnoće,jer mi je danas tek 6 dan od ET tako da mislim da je za simptome trudnoće definitivno rano. budimo realni. ali šta je tu je. neću da se žalim. nas smo dvoje u ovu priču ušli bez i jednog jedinog problema,sve je išlo glat. prosto bi me bilo sramota da se žalim kada pročitam koliko vas se namučilo da uopšte dovede tijelo,hormone,spermiće i šta sve ne u stanje da pristupi procesu VTO. imam iskustvo sa ovom zavrzlamom pa ću ubuduće znati šta me čeka i oko čega ne treba da se nerviram kao što sam sada radila.
|
|
|
|