harmonika -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.12.2014 16:24:43)
|
priključujem se klubu navijačica za Biljkinu beturinu!!! sada uživaj u odmoru nakon silne terapije i stalnih pregleda. koliko si embriona imala? Artist,draga,kako si ti danas prošla? nina,jesu li ti se javili iz medica? ja planiram za par dana da ih zovem,da se poručim za konsultacije za januar. taman ću tada biti na godišnjem odmoru 3 sedmice pa da iskoristim slobodne dane,da ne tražim izlaz sa posla,prosto me sramota. an nur,draga pronalazim se u svakoj tvojoj riječi,teška je ova borba,preteška,što kažeš niko ovo nije zaslužio ali jbg tako nam je kako nam je,šta vrijedi kukati. kod mene je situacija obrnuta,moj muž stalno priča o djeci i planovima a ja nekako izbjegavam da planiram nešto što ne znam da li će se desiti. doktori su pravi levati,neviđeni kreteni (čast izuzecima) ovaj moj stalno čangriza što sam uopšte išla na vto,kaže baja da to meni nije potrebno,da nemam problem, pa se ja sa njim redovno svađam. ako ništa imam problem zvani 6 godina pravljenja bebe. ruku na srce u medicu su doktorice ljubazne,pa mi je postalo draže da platim(masno) kod njih nego kod ovog mog da se stalno stresiram. rijada,draga,veliku si pauzu napravila izmedju 2 i 3 vto. jesi li tako htjela ili?
|
|
|
|