kokouli -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.12.2014 17:21:23)
|
IZVORNA PORUKA: harmonika Bramar,draga nemam ja šta da tražim nazad. meni je fond platio prvi pokušaj u potpunosti. hvala im do neba,jer koliko znam u federaciji fond ništa ne plaća. na meni je sada da pokušam drugi pu,opet o trošku fonda. meni je krivo što nas ograniče na RS tako da moramo tu da radimo vto. bolje bi bilo da daju novce za kliniku po izboru,vjerovatno bi se više parova odlučilo za inostranstvo. šta ih briga gdje radimo,ako je uspješnost vani veća svi su na dobitku. ali to je sad neka druga priča,šta je tu je. idemo ovdje dok plaćaju,kad ispucamo pokušaje idemo dalje. takođe,koliko znam da parovi kojima vto uspije u drugim državama fond vrati sredstva ali samo i samo ako uspije. imam primjer u komšiluku-žena radila 2 vto u zagrebu,nisu uspjele,nema kakve molbe i zahtjeve nije poslala u fond ali uzalud. Istina je mi u Federaciji nemamo nista placeno ,tek poneki bezvezni lijek tipa Klomifen Dabroston Merional Fostimon ,ampule u pola cijene na recept i to od skoro ,a postupke sve placamo u privatnom aranzmanu ,bilo bi super da vam omuguce i 3 pokusaj besplatno ,a nama makar 2 .[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|