istra09 -> RE: Prvo dijete poslije 35-e... (27.10.2009 10:04:20)
|
Drage moje Višnja i bebano, znači o tome se radi... (imam jednuuuu željuuuuu, da se sastavim sa kreeevetooom... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]). Suzana, bebano nam očito nije na poslu, osim ako nema baš taaaakooo dooooobaaarrrrr posao, pa da joj svi zavidimo. Zamisli provalu da ti šef uđe u kancelariju, a ti sva bunovna i mrzovoljna: "Gdje baš sada uđe, što me maltretiraš. Boga ti, izađi i zatvori ta vrata"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pa, moraju i ovi šefovi da imaju razumijevanja za nas, zrele mame, koje baš i nismo više u tako odličnoj kondiciji. Bravo za sve super šefove i za nas super mame[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Naša malena je imala problema sa spavanjem u prvih 1,5 mjeseci, dok nismo otkrili Njeno Veličanstvo - cuclicu. Znala sam je nosati od 9 ujutro do 8 naveče, zaspe po 15 minuta, pa onda sve ispočetka... muž na poslu, a ja sama kod kuće... ali i to se predeveralo. Sada super spava i po danu i noći. Uveče zaspe oko 8, ja je nahranim na flašicu oko 11 (nekada i u snu) i ne budi se do 5 ujutro. Ali, sve je to vjerovatno prolazna faza i sigurna sam da me, kako bude rasla, čekaju isti problemi koje vi sada imate. Izdržimooooo... za naše najmilije. Super sam volje. Preko vikenda smo se družili sa bakama i dedom, pa smo u nedelju šetali do Kozje ćuprije..., pa svratili na zeljanicu u Inat - kuću (mmmm, [sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif]... kako je dobraaa biiillaaaa). Danima nisam izlazila, jer je bilo ružno vrijeme, ali smo sve nadoknadili za vikend. Baš nam je bilo lijepo. Eto, drage moje, uživajte mi u ovom danu i svim onim danima koji su pred nama. Predeveraćemo mi i ovu jesen i zimu, pa na proljeće u šeeeetnjeeeeee... jedva čekam. Pusice Asji, Luki, Ediju i Maku, kao i svim ostalim bebaćima, a veeeeeliiiiikiiii cmok za sve zrele mame.[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|