tarulata -> RE: Porodiljska naknada (19.11.2012 10:56:31)
|
723 401 je broj nekakve sekretarice u glavnoj pošti na Ž.stanici,do broja u S.gradu se može doći putem informacija na njihovoj web stranici,imaju broj njihove Socijalne službeSektora) koja vrši isplatu porodiljskih naknada,pa onda slijedi prebacivanje s broja na broj dok se na kraju ne javi nekakva neljubazna službenica(kao da ona to isplaćuje iz vlastitog džepa) i saopšti dali ima ili nema isplata....a što se tiče potreba,mislim da smo svi u sličnim problemima,ne da se potrošilo nego molim Boga da nebi bilo kakvih vanrednih troškova ovih dana,inače ih nebi imala čime platiti,užas šta nam rade [sm=smiley18.gif],a priča se o tome koliko malo djece rađamo..pa kako da izdržavamo svoje porodice i djecu,ne daju nam ni ono što smo zaslužili [sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: mamina princeza uzas pa ovo je bas grozno sve kasnije i kasnije .. mozel broj telefona nakoji zoves u stari grad? da zovem i ja ponekad... joj a meni bas treba ovo dan dva - bas sam je ocekivala i stos e kaze unaprijed potrosila
|
|
|
|