Iris0306 -> RE: Porodiljska naknada (30.4.2013 12:56:58)
|
IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: Iris0306 Drage moje, Pratim vas jos dok sam bila trudna a od januara kada sam postala majka intenzivnije.Zar nije poenta teme i foruma baratanje sa cinjenicama i provjerenim informacijama?To pitam jer u prethodnim post-ovima pisu informacije od clanica kohe su zvale svoje opcine,ministarstva i slicno i sve dijametralno suprotne..Ja sam istom dobila proslog mjeseca za januar i februar i kad sam god nazvala gospodju u opcini Centar uvijek mi je lzijepo reklakako stvari stoje,pa ako je neko i zvao Centar i rekli mu da ce pare biti prebacene ja vjerujem u to..[sm=smiley1.gif] draga moja kad sam ja počela dobivati na vrijeme je isplaćivano a sad se puuuuuuno kassni i kad ih nazoveš otrsu te i većinom nisu tačne informacije koje ti dadnu...ti slobodno nasstavi vjerovati vlastima...one su nas i dovele da prosimo svoje pare... Nisam ja ni rekla da vjerujem vlastima koje,izmedju ostalog,ukinuse i tu Gradsku jednokratnu naknadu,vec sam rekla da se meni gospodja iz opcine Centar nikad nije plasirala poluinformacije a zvala sam je hiljadu puta da vidim kad ce mi te famozne dvije.. :)
|
|
|
|