Hanady RR -> RE: porodiljska naknada (26.12.2013 11:45:02)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Zenice, kod mene je iskrsnuo PROBLEM oko tog Rjesenja[sm=hudicek1.gif] MOLIM ZA SAVJET Opstina NG je u pitanju, predali smo zahtjev oko 11.11. buduci da sam rodila 7.11. , oko 15.11. me zove ciko iz Opstine da mi kaze DA SU POGRIJESILI OKO RJESENJA, napravili Rjesenje da sam nezaposlena al ja sam zaposlena i kao doci ce mi prvo to pogresno al da se ne osvrcem vec da ce oni poslati ispravno. Za dan dva je doslo to pogresno, nista nisam potpisala u sanducetu je bilo...kasnije prolazili dani, oko 13.12. meni vec cudno sto ne dolazi novo Rjesenje, nazovem ciku, kaze da ce vrlo brzo stici, da je do njih blabla...ok cekam jos, evo danas 26.12. JOS GA NEMA. [sm=zmeden.gif] Meni je malo tu cudno sve, jos moji roditelji pravnici. Savjetuje me mama da predam novi zahtjev dok nije istekao rok, tj onih 60dana, jer je sve pomalo cudno da ono pogresno naprave za dan dva a evo skoro 2mj cekam ispravno Rjesenje, ne znam vise sta da radim...DAL JE NEKO IMAO SLICAN PROBLEM? Dal da predam novi zahtjev da mi kasnije ne bi rekli "ne znamo mi za tebe,,nisi se zalila ovo ono"? a što se nisi žalila na ovo rješenje... jesi ga potpisala, primila ...ostavljeno ti... idi u opštinu....u roku do 60 dana nemoj da ti sitekne... mislim rješit će oni to al dok kroz papire kasnije rješe možeš čekat nakade dugo pa neke retroaktive u siplati čekati...
|
|
|
|