Gost na šeriatskom vjenčanju (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Vjenčanje, krštenje, godišnjice,…



Poruka


naja17 -> Gost na šeriatskom vjenčanju (12.4.2010 15:37:06)

Rodjena i odrasla sam u Sloveniji, a imam sestru u BiH, koja je vjernica i odlučila se vjenčati, naravno šeriatski. E sad mene muče neke stavri, koje ču ja i sa sestrom, al bi ipak vas zamolila, da mi malo napišete oko toga. Ja imam i partnera koji je druge vjere, pa kad sebe podučim, moram i njega malo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Znači u đamiji znam, da se ide muški naprijed, žene pozadi, tako da ču njega sa didom i bratom, a ja ču sa mamom.

Obuči ču se u neke šire hlače (pantole [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) i neku majicu gore, e sad... Znam, da moram biti primjerno obučena iz poštovanja do sestre, a i ostalih, al mogu li barem imati na sebi nešto uže ili ako dam užu košulju, ne bi smio biti problem [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Kako se čestita? Valjda se suprotni spol ne rukuje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kako je s tim?

Imali još nešto što bi trebalo poštovati itd.?

Hvala vam!




Amelaa RR -> RE: Gost na šeriatskom vjenčanju (12.4.2010 17:58:37)

Draga naja17 dobro nam dosla na forum, posto tema Seriatsko vjencanje postoji ja cu ovaj post prebaciti na tu temu i ev nadam se da ces uspijet dobiti odg. na sva pitanja koja te zanimaju vezano za Seriatsko vjencanje.
LP
Tema : Šeriatsko vjenčanje




Stranica: [1]