|
Anoniman -> RE: Bebe od 0 -1 godine (18.9.2011 21:23:53)
|
Gagacha, Skvo... Luka je inace jedna dobra beba, ali zadnja dva dana bi bio samo na sisi...da li je neki skok ili ne nemam pojma, sta god da je izmori me. Onda meni bas nadodje mlijeko, a on halapljiv pa se naguta vazduha i onda bljuca u mlazovima, bukvalno kao da povraca, pa valjda ga i to muci. Sto se tice grceva ima ih on, ali on dusa draga ne place vec se samo grci i stenje, ali ja mu dam one homeopatske granule i to za tren oka prodje. gagacha nisam znala da ti se gnojila rana, meni se gnoji od ove beštije sto smo je gore pokupili, jos sam pod antibioticima, pa u cetvrtak da vadim kontrolni bris, valjda bude ok jer stvarno izmuci vise, ne boli to toliko koliko nervira. Ja se sad cula sa sveki, Ana bukvalno uziva gore, kaze zaspala joj sjedeci dok je hranila[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] i to u pola osam, a ovdje nikad prije deset, pola jedanaest nece da legne nema sanse i jos kako je Luka se rodio moramo da je uspavljujemo, nece ko prije sama da zaspi. Pocela malo bolje i da jede, jer ovdje nista nije htjela apsolutno jesti, cak je i smrsala pravo.
|
|
|
|