|
mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (19.9.2011 14:36:07)
|
Dan i od nas... A je izgleda opet poceo sa svojim budjenjem u 5h, ja ovo stvarno ne kontam, dijete se probudi i oci ko fildzani, nema sanse da opet zaspe, ako ga spustis u krevet to je dreka (citaj ori se zgrada), stvarno ne znam sta da radim [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Mi cemo ja mislim veceras aBd da probamo kako ce spavati u svojoj sobici, a mozda i sutra da ga vec naviknem po danu, pa da mu ne bude sok po noci... Moj bebac je poceo sam sebi da vraca pipu kad mu naumpadne, samo je napipa u kreveticu, i cujem ga da je cucla [sm=bravo.gif] Gagach- ja svom A nisam jos nista uvela od dohrane, ali prosle sedmice kad smo bili kod pedijatra ona mi je rekla da mu uvedem jednu slanu kasicu (koju ce odmah zaliti sikom) u podne i jedan vocni obrok u 16h (to sve do sljedece kontrole kad ce on imati 5,5mj aBd)...joj i ja se sve vise razmisljam da uvedem taj AD pred spavanje, a sve mi nekako zao... Cickolini- [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za prevrtanje, sad ce ona i da sjedi aBd Palachinken- sretan vam mali rodjendanko [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Animagical- dobro nam dosli Ostale moje dame imate big [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i ljubite mi bebice
|
|
|
|