entinte -> RE: Bebe od 0 -1 godine (23.9.2011 22:57:55)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo za Haruna Amam, ja sma imala isto probleme sa sinusom, preporucit cu ti nesto pa se cujemo preko pp Daja_sa zao mi je [sm=smiley13.gif] samo ti mogu reci da budes strpljiva, i sama ti hodam po bolnicama i deveram, znam kako ti je, da ti kazem ne sekiraj se tesko je, jace je to od tebe ali tu smo uz vas i imate veliki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] javljaj nam desavanja... A nasa klopa je; 07:00- 150 ml AD 10:00- vocna kasica 13:00- 150 ml AD 16:00- 150 ml AD ili nekad te nekad slana kasica 19:00- 150 ml AD onda ide nocni spavanjac ali nakon 3-4 sata mu stavim pampers activ baby koji koristimo za noc i tad mu dam jos malo AD, oko 90 ml da se ne probudi u po noci da jede... Pisala sam ranije o placu u snu i trzanju, inace se desava po danu ali evo veceras se to isto desilo, jedva smo ga smirili, iz sna samo pocne vristati, suze krokodilske, zubi [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] nisam pametna, sve se nesto komesa, ne spava mirno kao prije,,, i jucer se to desilo predvecer isto [sm=smiley13.gif] da je samo danas bilo rekla bih od vađenja krvi i vriske danas ali i po danu se desava [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|