Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (25.9.2011 0:04:32)
|
Preko godine dana za djecu kazu da ne bi trebali piti vise od 600ml dnevno mlijeka, jer mlijeko koliko je bogato kalcijumom i na toj razini zdravo toliko ubija crvena krva zrna i snizava zeljezo, eto iz tog razloga kazu. Ako ona tebi Leena jede sve ostalo dobro ne treba ti kravlje hranjivije. Ja sam Anu svega par puta u toku noci presvukla i to kad je bila bas mala, mozda do mjesec dana kad vidim da se ukaki, a Luku moram svako nocno budjenje presvuci ili ako ga ne presvucem do zavrat bude mokar. Nije mi jasno kako onako propiski. Uzeli i veci broj pelena, ali opet propiski, pokusali i sa pampers i sa babylove ali ista situacija. Ma i ja sam to cula... Ne znam, ona jede svega dovoljno, ali kad joj se pije mlijeko nista ga ne mijenja... I onda ga pije preko litar. A aptamila popije oko 500-600ml. Nisam pametna. Kud jos ne dojim, pa da se nista ne sekiram. Joj, ne znam... Kod djecaka to nesto treba prema gore ili prema dole okrenuti kiticu, sad se vise i ne sjecam kako[sm=jezicek.gif], meni se cini da je prekomplikovano imati djecaka, nek su zivi i zdravi, ali ja ne znam kako bih... Imam ovu poznanicu, ona se isto slomi, stalno piski i sve joj zapisa i sebe i sve, a dok ga prevlaci, kaze nije jednom bio mlaz mami u lice[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|