Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (26.9.2011 10:40:44)
|
Leena kod vas pravo veselo bilo-dobro da se sve dobro zavrsilo! Ma veselo je kod nas vazda bilo, brat mlađi od mene 13 mjeseci, sestra 13 godina! Prvo nas dvoje harambasa, manja razlika neko kod Idache, a oboje živi i onda Mina maza dosla kad smo mi vec u pubertetu bili[sm=jezicek.gif], ljepota! Taman sad ljudi da odmore, ja im rodim novo derište i eno ih po vazdan deveraju s njom dok smo mi na poslu. Tj. mama, tata radi. A super mi je bilo to sto je Esma za vikend cijelo jutro plakala i subotu i nedjelju : "Kuuuućiiii!", a mm-u krivo:"Pa, kući si", a ona:"Naaaneee, deeedoooo, teeeteee (tetka)!!!"[sm=jezicek.gif] A pri tome je sinoc rasplakala sveki, jer je muza dovela do comp-a, kao zove nju (inace cesto pricaju na skype), ona se javi, a esma u plac:"maaakaaa, dodiii(dođi)" i pruža ruke prema monitoru[sm=smiley13.gif]... Bas mi ih je bilo zao, obje u plac, Esma jecajuci zaspala. A onda je mm krenuo nahraniti jutros u 6, ona ga gurnula i rekla:"mami!", tako da, blago meni, kakvu mazu rodih[sm=jezicek.gif] Lady, joj i ja bih se trebala tu zaroviti.. Svasta nesto sam trazila sto nisam uspjela ovdje naci... Samo da mi plate barem jedan veci honorar i odoh i ja u shopping u pidzami[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|