Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (27.9.2011 11:04:32)
|
Jutro moje dame! Evo mene opet na poslu i opet cu biti najmanje do 22h, a jos mi sveki dolazi danas... Vjerovatno ce ljudi vec spavati kad ja dođem kući... Nisam nista ni stigla spremiti, sinoc kasno stigla, jutros rano izasla, bas mi krivo... Reci cu mm da im naruci svima ćevape, to uvijek upali[sm=jezicek.gif] kad nije po njenom i ne dobije šta hoće ODMAH!!! pored krokodilskih suza, dere se i tersa...da mi je znati od koga je to pokupila. Draga Iman, od rodice[sm=jezicek.gif]. Ne znam na koga nam je Dea mirna i poslusna, to je misterija, a ove nase sve redom harambaša do harambaše[sm=jezicek.gif] Jele, ima li tih nalaza? Sta kazu?[sm=smiley36.gif] Nadam se da cemo slaviti uz slatku[sm=smiley1.gif] animagical, meni je dolazila privatno jedna koju svi hvale, otcepila je, ali meni se nikako nije svidjela... ima neki stav k'o hitler, samo naređuje, ode ona i ja ostah ubjeđena da ne znam dojiti, da ne znam nista, da sam glupa... Ugl. ako ti treba samo zbog otcepljivanja naci cu ti broj, ali je ne slusaj sta prica[sm=smiley36.gif] helena˛iman, i moja se Esma smjeska svima, ljubi sve redom i svima pruza ruku, koliko god se ja trudila da to ne radi... Mi idemo Vilsonovim, ona svakog covjeka koji prođe pozdravi, mahne mu, kaze:"cao", cak mi je mama pricala kako ima neki pijanac sto spava na ulici, i svako jutro kada idu setati prođu pored njega. nekoliko dana ga nije bilo i onda se opet vratio, prolaze oni pored njega, a esma prestretna: "de si????", kaze mama, svi se ljudi okrecu, smiju se.. HAHA, sretan rođendanko! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jos samo malo i veliki rođendan! A za taj maslac su mi rekle mama i sveki i stalno joj stavim i bas prođe crvenilo.
|
|
|
|