sweet insanity -> RE: Bebe od 0 -1 godine (28.9.2011 19:10:55)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: sweet insanity Hello! Mi citav dna bile u setnji. Elem sinoc onaj pokusaj davanja izdojenog mlijeka u snu nije uspio, malo je krenula i cim je skontala da nije sika pocela pljuvat i nema sanse,ja ugasim svjetlo pa stavim na siku pa pokusam uvalit ma jok,nema sanse i dzabe bacim mlijeko. Tako da se nije najela i budila se 3 puta umjesto inace jednog puta tako da nastavljam sa starim rezimom al sam s epocela plasit kako ce poslije sa ostalom hranom jer ona iskljucivo doji i znam d aje to najbolje za nju medjutim cula sma za slucaj gdje je beba iskljucivo dojila do punih 6, a sada ima 10 i i sad ima problem sa krutom hranom, i ne daj Boze da ne mognem dojit il sta sta cu jer ne pali ni sprica ni flasica ni kasikica........bas sam za dojenje iskljucivo do 6 mj. ali poneka dpomislim da joj uvedem lagano smao da proba okuse sa 5 mj...ma ne znam ni ja, skontat cemo. Za sad imamo u planu bez icega do 6 punih mj. sweet - nema razloga da se oko ovoga brineš, pogotovo ne sada kad imaš još do uvođenja krute hrane...kod mene je mali isto isključivo dojena beba i kad sam mu počela lagano uvodit krutu hranu (5,5 mjeseci, koji dan jače), jedva ju je prihvatao...bilo ju je svugdje, a najmanje u njegovim ustima...ja sam se uvijek zezala da mu je najdraži dio klopanja - kupanje :) sad je priča već drugačija..jes' da mu je (.) još uvijek zakon, al' zato mi smaže sve slatko i slano kad mu dam (bilo domaće ili kupovno)...tako da - no sikiriki, dođe sve to na svoje kad bude trebalo...nijedna beba nije dojila do 18. godine, pa neće ni tvoja :))) Ma nije mi ni padalo na pamet prije 5. mjeseca ali sacekat cu i ja da se sto vise priblizimo punom 6. mjesecu,hB super nam ide i napreduje fino (kuc kuc).
|
|
|
|