Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (30.9.2011 18:06:33)
|
Ciao, zene... Muci me glavobolja danas, a i obaveza nekih milion, pa nikako se javiti... Hvala na cestitkama, drage moje, rasplakaste me[sm=smiley1.gif] Mm je jos lose, kazu da je virus, traje 3 dana, pa nadam se da ce sutra biti bolje... Esma nocila kod nane, slomila je, kaze od 12 do 4 bila budna[sm=zmeden.gif], nije takva inace... Ja imala obaveza nekih do kasno, a nisam je mm mogla ostaviti Lady, tebe sam juce vidjela na bivsem parkingu kod narodnog pozorista. Vidim ja vi nesto jedno drugom šapućete, pa da ne ometam[sm=jezicek.gif]. Btw, ti si lafica generacije, i ja sam tobom zadovoljna, samo nam onaj smoto kvari prosjek[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] smoto sugava, kako si mi?[sm=jezicek.gif] Mislim da ti espumisan nema veze sa probavom. Procitaj na beba ne kaki, ima super savjeta, moja esma je kakila jednom u 10-15 dana pa sam iscitala sve[sm=smiley36.gif]. Najvise je pomogao HIPP caj za probavu, ali on ide od punog 2. mjeseca ja mislim. Cickolini, kako dragi? Jesi ga slala danas da pere tepihe?[sm=jezicek.gif] Vala su muskarci k'o bebe kad su bolesni[sm=smiley36.gif] Rose, kako nam drugarica danas? Esmina, pa nismo vas zaboravili[sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif] helena, [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] za avatar! i ja sam smrzotko pravi. A sta su "seljaci uveli novo?", reci im da ti uvedu grijanje, da im ja ne dolazim[sm=jezicek.gif] Eto, valjda sam sve upratila sta ste danas pisale[sm=smiley1.gif], ako sta bitno preskocih, sooorry
|
|
|
|