Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine [chat] (1.10.2011 22:47:55)
|
Drage moje, Ja cijeli dan u nekom haosu. Jutros bili na BB, Esma me izludila, nema sta nije radila, bjezala od mene, trcala, skakala sa stepenica... I sve ok. Dođemo kući, ona padne, zapne o crijevo do usisivača i raskrvari usne i desni[sm=smiley19.gif]... Moralo je tako zavrsiti danasnje ponasanje... SuperBebo, sve mi sega kako ti skonta odakle se znamo. A dobro si me prepoznala, ja kad vidim svoje slike iz tog perioda ne bih sama sebe prepoznala[sm=jezicek.gif], izgledala sam k'o vrana, crna kosa, crna odjeća, crna šminka[sm=jezicek.gif]. Ali čim sam te vidjela baš si mi poznato izgledala. Jesi vidjela sta ono moje cudoviste radi?[sm=smiley36.gif] Drago mi sto se ismijaste slikama, zato ih i stavih, malo za raspolozenje[sm=jezicek.gif] Cickolini, ismijah se i ja tvojim imaginarnim smajlijima (zamisli i ti puno smajlijaaaa) Rose, nas krevetic je onaj Cilek sto se pretvori u veliki krevet, pa ima dva dna i dva madraca, tako da mislim da je zato izdrzao, inace bi bilo svega hehe. Ovako izgleda(samo nisu isti cvjetici): http://cilek.com/web/82-1591-1-1/cilek_-_en/baby_rooms/baby_flower/extandable_baby_bed_ (kad odes na detalje, vidjet ces odmah kako se rasklopi). Meni bas super. Bilo je ovakvih kreveta i u drugim radnjama, ovaj mi bio skup, ali na kraju joj je tetkica kupila ovaj, jos joj je kupila i baldahin i stabila iznad, ne vidi se na slici[sm=smiley36.gif] Inace ovih carapica/papa imas na siranu i u lindexu, iste su (imali smo oboje), a drasticna razlika u cijeni[sm=smiley1.gif] lejla, hvala, draga. koju pidzamicu, ovu kitty ili ovu narandzastu? Taurtus, Vjestice, cestitamooo[sm=bravo.gif] Animagical, med medeni!
|
|
|
|