Aiša -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.10.2011 10:10:09)
|
Jutro žene, Da napišem koju nakon 100 godina... helena, je li E.ide još na tutu? Mi mislimo još malo početi ga navikavati, ne bi prije 18 mjeseci, a i kada sam htjela samo da ga upoznam s tutom, on dobije proljev od zubića, pa ništa. Super bebo, i mi deveramo sa zubima, strašne ove 4-orke i trojke, budi se milion puta, a samo ga sisa može umiriti (sada mi je hit ona ojesma Nuki-nuki, samo što on dudu ne koristi, pa mu ja dođem kao nuki [sm=jezicek.gif]) Cickolini, bravo za D., uspjet ćete vi to sve aBd zajedno. taurus, vjestice, čestitam na mr, odnosno novoj diplomi[sm=bravo.gif] Amam, ja ne solim njemu hranu još uvijek, odvojim prije dodavanja soli, bibera, vegete, crvene paprike, samo ponekad mu ponudim ono što i mi jedemo, ako baš govori njam-njam i ne odustaje. Vidim ima začepljenih nosića. Mi smo prezadovoljni baby vac-om, i ne bih ga mijenjala. Meni ovaj moj ne da ni u wc otići, dođe do vrata i toliko vrišti, a ako ga pustim unutra onda nastaje haos, otvara korpu i vadi deterdžente što je još gore, opet nastaje vriska, jer mu to ne dam. Ne znam ni kako zabraniti neke stvari, klasišno "ne" ne pali uvijek. Leena, šta radi Esmica? Vidim po onoj slici što si postavila, mašallah pravo narasla, nekako joj je kosica sada svjetlija, ili mi se čini? A mama prirodna ljepotica [sm=smiley1.gif] Eh da, primijetila sam da A. sluša sve, samo ne mene i mm, a pogotovo mene. Teti što ga čuva spava u krevetiću, ne otvara ladice, ne baca se okolo i ne udara glavom od pod ako mu nešto nije po volji, čak ne reda ni igračke po stolu, ne uzima daljinski itd. Moje objašnjenje je da ona provede sa njim 100% svog radnog vremena, jer joj je on jedina obaveza, pa se valjda zabavi s njim na drugi način, a ja radim i sve ostalo naravno, pa mu bude dosadno i hoće da me imitira, pa ne popušta. ladyblue, haljinica je prekrasna, ja još uvijek isprobavam ovo on line tržište,a sve su prilike da ću se navući [sm=smiley36.gif] P.S. Ovi novi avatari su preslatki.
|
|
|
|