|
mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.10.2011 19:52:06)
|
Vece i od nas [sm=smiley1.gif] moj A zaspao u 6h, i evo jos uvijek spava, tako da se nadam da se ujutro nece nadici u 5 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Boza dragi svega na ovom svijetu, sto neko rece i ja mislim da je ova jadnica otisla na psihickoj bazi [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Animagical- djecacima uvijek trebaju biti malo zategnutije pelene, a i pozeljnije su malo dublje, jer su oni bas spretni pa sve propiske [sm=smiley36.gif], mi smo prelazili na veci br. cim prvi put procuri (bilo kaka ili pisaka), sad smo vec na 4+ (i to jedino nam babylove odgovaraju, pampers i huggies uvijek propuste) Ja sam svom A ponudila izdojeno mlijeko sa njegova 3mj, i on je odmah prihvatio, s tim da sam ga ja uvijek zagrijavala tako sto naspem vodu u serpicu, ukljucim plin, i u tu vodu stavim njegovu staklenu flasicu i zacas se ugrije. Palachinken- ako nisi sigurna za temp, moze ti pomoci onaj termostat sto se mjeri temp vode za kupanje bebice, samo ga stavi u serpicu pored flasice, pa kad se on ugrije na 40°C, i mlijeko je vjerovatno dobre temp [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|