melly__ -> RE: Bebe od 0 -1 godine (12.10.2010 14:39:18)
|
IZVORNA PORUKA: Leena melly, ja sam 0+, esma 0-, ali džaba, isto:(... A o krvnim grupama imam jednu priču zanimljivu baš... Ukratko, kad je Esma ležala u bolnici zbog žutila, morali je poslije voditi na kontrolu i mm uoči da na otpusnom piše da nam je dijete ab-... Mm darivalac krvi 0- je 100%, ja primala transfuziju 0+ sam 100%, naše dijete može biti samo 0, a ni moje ni njegovo nikako ne može biti ab... Panika opšta nastala, u bolnici prvo tvrdili da nije naše dijete... a tek nakon više od sat vremena agonije rekli da je njihova sestra pogresno upisala Esmi krvnu grupu i da je ona 0-... Na moje pitanje da li to znači da bi oni mom djetetu dali ab da joj je, ne do Bog, trebalo dok je ležala nisu rekli ništa, osim:"Dobro je da ste na vrijeme to uočili, zbog takvih grešaka se raspadaju brakovi, ali eto, mi smo grešku sada ISPRAVILI"... Ali, to je još jedna priča o našem zdravstvu. .. Mamica, sretno, bice to dobro, vidjet ces! Boze sacuvaj[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] ma kod nas je zaista zdravstvo katastrofa[sm=smiley29.gif] kako je to mogla pogrijesiti,svasta a njihova reakcija je jos gora[sm=smiley29.gif] sve blesavo..
|
|
|
|