|
rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.10.2011 15:06:38)
|
evo zene da se i ja javim namjenski bez da citiram nekog...nama je noc bila zanimljiva...takva da sam na posao otisla crvenih beonjaca...pa ni u mladosti kad sam se znala dobro zapiti nisu mi bile takve oci...elem moju S sinoc mucio nosic i sekret koji se slijeva u grlo, pa se zakaslje, to je probudi pa plac, cika, vriska, jecanje do sitnih sati...onda zaspala u kolicima jer je to bio jedini nacin da joj malo podignem glavu a da ne upada u jastuk...tu je zaspala oko 1.20 bila sat vremena i vriska u pola 3...nosala je umirivala koliko je vristala ko da je tucem..onda je stavim pored sebe i prvi put odlucim da ce spavati sa mnom u krevetu jer ne znam vise sta da radim...ja se potklocala s dva jastuka u polusijedeci polozaj, nju naslonila na svoje rame i tako smo spavale (ja sam vise kunjala nego spavala al hajd)...do 6 se budila 3 puta valjda je i ja malo pomjerim kako se pomjerim jer sam se sva ukocila pa je to uznemiri..elem mm je dosao kucu u 3.30 a nju uzeo i stavio na svoja prsa u 6 i tako kunjao...sto je meni dalo mogucnost da odspavam do 7 i da se spremim za posao...jutros ustanem, njih dvoje pajke jedno pored drugog da znam da nije prehladjena to bi mi bila najsladja fotka ikad...elem oko 8 se ona probudila, sva u goloj vodi valjda se i od mm-a ugrijala, presvucem, izmjerim turu, dam hapu i odem na posao...spavala je do 12 kad sam dosla na pauzu, ja je presvukla, nahranila, malo nosic cistili udruzenim snagama mm i ja, mjerila joj turu blago povisena a opet u sobi je bilo bas vruce kad sam dosla i dala mm zadatak da je prati...kupila joj prospan i dala joj da popije jednu mjericu i valjda ce nam veceras biti laksa noc...sinoc smo se sve troje izmucili dobro [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|