|
Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.10.2011 17:51:49)
|
Lady, imali smo i mi jednu slicno gadnu epizodu u subotu... Bili kod drugarice i ona se igrala sa T. kojoj je sada 13 mj., slagale neke knjige, bacale ih isl. u jednom trenu samo skontam da su se ušutile, vidim nema ih, odmah sam znala da je neki belaj posrijedi... Ja na hodnik, one uzele Esmine gumene cizme, blatnjave, jedna jednu, druga drugu i ližu i đonove! Kad ne povratih[sm=smiley11.gif] Tačno mi je došlo da uslikam taj đon i sa 16 im pokažem šta su lizale[sm=jezicek.gif], sad nema načina da joj objasnim koliko je to uzasno... Što se pričanja tiče to je individualno totalno... Ja sam sa 13 sklapala rečenice, a za brata su vec pomislili da ne cuje najbolje jer do 2. god nije nikako pricao nista... Esma je sada naglo progovorila i svasta prica, samo ima momenata sto kaze Jele kad se sita isprica, a niko je nista ne konta[sm=jezicek.gif] Cickolino... Bas mi je zao... Mislim takvi su ljudi... Ja sam ti tako imala dogovoren pregled kod neurohirurga u Zg. jednom, preputovala cijelu noc da ujutro budem tamo... I cekala ga cijeli dan da bi mi sestra na kraju dana rekla da eto nije se covjek uopste pojavio na poslu... Bukvalno cijeli dan presjedila. A divan, krasan svi ga hvale i na ovom forumu... Ja trebala na operaciju, cujem koliko je genijalan i put zagreba, mislim on mi rekao da dođem u osam ujutro i cijeli dan se nije pojavio... Kad na kraju. j***š ti njegovu genijalnost kad mu je humanost na tom nivou
|
|
|
|