|
treciputmama -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.10.2011 20:11:28)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken treciputmama, kako sam skontala, vi ste u bolnici sunetili malog? Koja j procedura u bolnici i kod kojeg ste doktora radili? da, u bolnici, narucili se dva dana ranije...bio je dr. hercegovac, on inace radi privatno u primi...dodjes, pokupe bebu, i kazu da se vratis nakon dva sata, jer oni hoce da beba prvi put piski kod njih a i da vide da li rana krvari...bitno je da je beba zdrava, inace nista od sunetluka...e, taj dio kad ostavljas bebacha i odlazis na dva sata je najgori, ja sam se bas isplakala...i tako mi je vrijeme sporo prolazilo....za bolnicu sam se odlucila zbog toga sto ionako isti doktori rade i privatno i u bolnici ali mi nekako bilo draze da gore radimo, u slucaju komplikacija, ipak je bolje da je kod njih...i da, cini mi se da sam platila 70 km...(a to je bilo prije 2 godine)...nakon svega, ja dolazim, beba se razguljuje od placa a sestre ni da mrdnu...ja placem ko i on...muz se vec naljutio kad dodje jedna sestra i ode do bebe, kad ono moj momak spava ko veliki a drugi braco place...taj je bio veci pa valjda i svjesniji svega sto ga je snaslo...i nijednom mi nije zaplakao kod kuce...ustvari ko i inace, jer je bio bas mirna beba...
|
|
|
|