|
sweet insanity -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.10.2011 9:40:42)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken Sad ste me inspirisale da i ja kakvu generalku uradim danas kad dijete uspavam.[sm=smiley36.gif] Pa da sjedem u besprijekorno cisto i skrnem kafu, ko prava zena. Zar je stvarno toliko hladno napolju, ja sjedim kraj toplog radijatora, gledam sunce kroz prozor pa kontam kako cemo u setnju, ali haman nista od tog, bar dok ne kupimo skafander. Vjerovali ili ne, u cijelom Zenica gradu nema nijednog bebi skafandera. helena, tacno te kontam, kod mene u firmi je preeeeehladno, mi na sebe nabacimo tonu odjece, uvijek cuvam posebno tople stvari u firmi. E sad nam je mila sefica doskocila i uvela dress code, danas stupa na snagu pa ih moram nazvati da vidim sta to smijemo a sta ne. **** je dress code, hoce li mi ona platiti obnovu garderobe i lijekove protiv upale jajnika. Ja imam jedan skafander, dobili polovan al ko nov je fakat. A drugi sma narucila sa babysaurus, onog pingvina od debelog flisa, al sma narucila velicinu 80 da je mogu dobro upakovat i da joj moze cijelu zimu, pa mozda cak i iducu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] A ja sam sinoc smanjila radijator u spavacoj i bilo je pohladno, kontala da N ne smeta mozda grijanje jer je navikla golisava i fkt je bolje malko spavala no nista pretjerano. Al je bilo hladno sma se nadam da se nece nahladiti. Doduse ja sma bila u bermudama i bretelama a ona u pidzami jednodijelnoj dugi rukav.
|
|
|
|