|
Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.10.2011 23:02:27)
|
Lady, i meni su na muku prisjedali dok ne nađoh sestrine slike kad je bila mala... Ovako gledas-lici na tatu. Pogledas Eminine slike kad je bila mala- svi misle da je Esma (pogledaj na fb, mozda si i vidjela i mislila da je Esma[sm=jezicek.gif]), pogledas Eminu danas- ista, ali ista ja, znaci - me winner[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]- pa sad mogu vas zezati hehe Iman, sta ti je sa srcem?! Zabrinu me... Ljubi i ti moju curicu! Bas sam vas pozeljala! Jest mi drago sto nam dolazite, ne mogu ti opisati! - i to za huaua joj je genetski[sm=jezicek.gif], to je esmi bila jedna od prvih rijeci... Jedva je naucih da kad je hranim se ne zahvaljuje za svaki zalogaj[sm=jezicek.gif]. I da, i ona stalno prica na telefon, danas ja nazvala A., ona otima slusalicu, gnjavila ga 20 min, njemu zao prekinuti, a ja poludih, ganjam je po kuci ona bjezi, i prica: Tata-kuko noga boji! (stao mi cuko na pcelu) ma sto puta je tu recenicu ponovila dok ne uzeh telefon. A sad vec prica sve zivo, samo nam nekad treba 100 godina da odgonetnemo neku rijec. Naumpade mi od moje drugarice mala ima 3 godine, imala temperaturu 40, jadna zena oko nje svu noc, kad mala: Mama, hocu pirsing! - zena se zijanila, cuj pirsing... kad na kraju dijete objasnjava: daaaj mi pirsing da napirskam gilo (sprej propolisa kojim joj je prskala grlo da je ne boli[sm=jezicek.gif]) Lejla, tako ja juce, taman da zapalim- nigdje upaljaca[sm=jezicek.gif]. A pusim samo na balkonu ili na hodniku, isto cekala da ona zaspi... Na kraju zapalim na ringli od sporeta jedva... Izadjem vani, izmaknem pepeljaru-kad iza nje upaljac[sm=jezicek.gif] Jele, joj sad jos i tura[sm=smiley19.gif]. Ljubi pilice puno, ali tebi ovaj put najveca pusa! I da, prijavljujem se ja za cuvanje Luke[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], pogotovo ako bude kao na BB [sm=smiley4.gif]
|
|
|
|