|
Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (18.10.2011 10:48:17)
|
Jutro/dan i od mene....mali evo drinca (hB!!!)...jedva je zaspao..nos mu pun, pa još plače, pa se dodatno napuni..helem, pop**dila sam...tačno sam pomislila na postporođajnu depresiju..al onda se sjetim Jelene i ušutim...i sve kontam - tebi draga treba se podići spomenik, ne jedan, minimalno dva :) iman - nadam se da će ti doktori naći adekvatnu terapiju i da nećeš se puno maltretirat s tim...a i kod nas je noć k'o i kod tebe, dok je prehlade, ništa od spavanja...buđenje na svaki sat, valjda mu usta se osuše, pa dodaj još malo plača i stenjanja, pa buđenje u 6h, pola 7....a u 2 dana, kad se sve sabere, spavala sam 6 sati....prosto poželim posao... lady - jeste li skontali poklon?? rose - sve te hoću pitat, pa smetnem s uma...ti kad kažeš da S. dajete hapicu u flašici pred spavanje, da li se to odnosi na AD ili nešto tipa čokolino? a za čajeve - je li moraju biti baš one trave ili mogu i iz kesice koje i mi pijemo..i mene to nešto interesuje, pogotovo jer sam ja čajopija, pa da probam to prenijet i na malog :) Vodu voli na mamu :)
|
|
|
|