|
lepetetka -> RE: Bebe od 0 -1 godine (19.10.2011 10:33:00)
|
Jutro! Palachinken bebici sretam mali rođendan[sm=darilo.gif] Bebix također i vama sretan mali rođendanko [sm=darilo.gif] Cickolini i Ciciban želimo brzo ozdravljenje[sm=bravo.gif] Moja cura da kucnem dobro spava...ona spava od 10-10 [sm=jezicek.gif] s tim da se dva puta budi da doji po pola sata... Ali ni ona nekada neće kada je spuštam preko dana sa ruku da zaspi, mislim zaspi ona ali se razbudi čim je spustim,....a ja je fino stavljam na neko jastuče tanje pa je to spuštanje lakše nego onako s ruku, onako mi se odmah razbudi...Eto kod mene to ide tako.. Animagical što se tiče izdajanja i ja sam ti truba ali kada se navalim uspijem se izdojiti, ali meni je to peglanje pa nekada radije volim nigdje ne ići nego se izdajati, pogotovo što ona brlja kada jede iz flašice, nikako je ne voli...Mada pokušaj praviti pauze, ti vidiš ono prestane odmakni izdajalicu,napravi kratki predah, pa opet, kada se potigne refleks sisanja ono ide jedno vrijeme pa stane, bar kod mene...pa odaknem pa opet,...UHHHHHH nisam odavno još kod mene ona ručna pumpica, ma katastrofa, bilo mi bezze da kupujem novu imala ovu Nukovu ručnu, ali meni je patnja... Ja ti čekam da počne jesti i piti ostalo pa da pošteno hodam hahahhahahahah..
|
|
|
|