|
Ben* -> RE: Bebe od 0 -1 godine (20.10.2011 20:55:41)
|
Ma ja sam inače govorila ne na noge, ne da sjedi do 6. mjeseca, jer nam je tako rekla i teta dok. kad smo imali uz kukova, i onda oni čim je napunio 6 odma hajde na noge, punih je 6... bla bla. A ja inače sve i kažem što mislim pa kao što palachinken reče kasnije beli komentarišu, ali baš me... rađali su sebi djecu a ovo je moje, ali kontam možda sad nemam osnova, a ja ga iskreno i neću da forsiram ni za jedan pokret, nek sve sam, mada nam je pedijatrica rekla da ga stavljam da sjedi okružen jastucima. Uglavnom, ne šutim ja nikao, ali mi više i to nemoj ovo nemoj ono na vrh glave. Hvala vam, voljela bih se uključiti i redovnije u dopisivanja s vama, ali ne znam nikoga lično, a vi ste se već većina upoznale, pa mi nekako bezze. A lady tvoji postovi su mi vrh, baš imaš stav!!!IZVORNA PORUKA: ladyblue Ben, reci dedi da ne želiš to da radi sa djetetom. ja s tim nikada nisam imala problema. nešto što ja ne radim, neće niko i tačka. treba dijete pustiti da spontano radi sve. od dizanja i sjedenja do hodanja. to je malo dijete i apslutno mu nije vrijeme da se oslanja na noge.
|
|
|
|