m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (21.10.2011 22:15:39)
|
Oliiiii... Evo i nas ako nas se sjecate:-)ima li novih clanica i beba...dobrodoslica za sve...sretni ridjendani mali i veliki,novi zubici i koraci,rijeci i pokreti...svasta smo propustili,nemam neta i necu ga imati dok ne preselimo poslije nove godine pa se sad svercam na mm poslovni telefon:-)sljedeci mjesec idemo u bosnu armanko i ja...jupiiiiiiii.... Kod nas svasta novog,A ustaje uz sve sto vidi,krevetic,sto,radijator,stolica,moje nige...sve..po kreveticu seta pomalo,juce nas prepao,vidim ga gura hodalicu ispred sebe u hodniku koji nema tepiha,samo cekam kad ce opalit od parket i polahko mu prilaxim da se ne prepadne...usjesno je to obavio ali hodaljka je odsad zakocena jer je nije ljubitelj,vise voli sa strane je gurat..neko se zalio na prstoce i hodanje,A je hodaljku dobio sa punih osam mjeseci i malo boravi u njoj jer mu dosadi zacas,stalak je dobio sa 6,5 mjeseci ali smo mu podlogu za noge podigli koliko treba da lijepo stoji,ali evo i sad kad se ispravi da stoji prste nekako savije unutra...ja mislim dok on to usavrsi da ce doci na svoje...inace,sve mi djeluje da nekad malo i pretjerujemo...steti hodaljka,steti stalak,ne valja mlijeko...sto bi jedan moj kolega rekao svi smo odrasli na jogobeli i lenoru:-) Imamo cetiri zubica,sve kecevi..nekad jede bolje nekad slabije...isto i. Sa spavanjem,nekad se budi holjadu puta a nekad jednom i to samo mu dam cucu...svasta smo probali od hrane pa kako mu je cejf pojede...izgovara babo i baba,gaga,dada a mama je rekao tri puta samo,dva puta kad su zubi dosegli krajnju nervozu drekno je mama i sinoc u polusnu nabraja svasta i rece mama...u svjesnom stanju rijetko:-) Eto ja ispisah referat...kome he mrsko nek be cita:-)
|
|
|
|