mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (23.10.2011 22:25:42)
|
Vece drage moje [sm=smiley1.gif] Nama cijeli dan bili gosti, pa nikako da se javnemo... A muce zubici uzasno, cijeli dan malo malo pa pocne da vristi, al ce ovaj biti zaje*an uhhhh [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi mu jucer kupili ona kao "kolica" (sto ih guraju ispred sebe da prohodaju), sad zasad to stoji ispred njega (na podu) pa on lupa u one zivotinjice i jedina je dosad igracka koja mu je zanimljiva bas dosta vremena... Kad vec pricate o kilicama, ja cu da se pohalim da sam zatrudnila sa 64kg, a sad 6mj nakon poroda imam 61kg [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uglavnom ovaj mali izgleda izvuce sve iz mene [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj nama pedijatrica dala neki sirup da mu malo poravim zeljezo, ali A ga nece nema sanse, a i ono malo sto je popio poremetilo mu stolicu, kakio je jedno 7 puta (sve crna boja) i jos plus dobio osip po guzi od toga... pa sad ziva ne znam sta da radim [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Super bebo grozdje cim je liznuo poceo je da pravi nagon za povracanje, tako da nista od toga [sm=smiley36.gif] Lady- kliknuto Ostale moje dame imate veliki [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|