Semica -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (26.10.2011 14:30:59)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Semice sve je to ok, kod mene Luka ne da bljucka vec povraca i to ne samo posle podoja, cak i par sati posle jela on bljucne, ja svaki dan operem po dvije masine vesa bukvalno koliko on izbljucka i sebe i nas. Skvo dobra je to zamisao u ljuljasku, ali postoje djeca kao sto je moj joja nece ni munute ako nisu u rukama[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Kod mog Luke uopste nema veze sa truckanjem, on zna i kad fino jede na siki da odjednom bljucne i samo nastavi jesti, a mlijeko iz usta curi na sve strane. Ana mi nikad nije bljucnula, ali zato Luka uh... nikad mi se nije desilo da ga dignem da podrigne a da ne bljucne. e upravo tako je i kod mene...nekad doji i pljune siku i povrati pa nastavi..a nebitno da li halapljivo jede ili ne...kad god jede i ja je samo dignem da podrigne ona povrati...i skoro uvijek je tako...zato mi je i nemirna i slabo spava...primijetila sam da kad ne povrati nakon jela spava fino i dugo...po 3,4h ( to je za nju puno [sm=smiley1.gif] )
|
|
|
|