m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (29.10.2011 17:28:13)
|
Oliiiii...evo i nas malkice...naravno da nista nisam u toku jer preko telefona je bas tesko listat a i nakupilo se stranica... Vidim da ima prehladjenih bebica,da nam sto prije ozdravite... Ima i umornih mama,da nam se odmorite cim prije i tim vise:-) Mi smo dobro,standardno spavanje nekad vise nekad manje budjenja,ustajanje u 6 uvijek a neku vece sam uspjela ga odvuc da u 9 zaspi misleci da ce biti bolje ali ne...on sat ranije bio budan...odsad redovno spavamo u 8 i budimo se u 6...tri spavanja preko dana od tacno 45 minuta,eventualno da se zezne pa poslijepodne bar sat odvali ali rijetko...i sa tim sam se pomirila pa mi lakse,hahaha...otkrio je kuhinju i sve njene cari pa se redivne pokusava penjat uz elemente,usput ih otvori i opali se...pokusava polahko da se pusta od namjestaja,sa poda da ustaje i zasad stagnura u cucnju pa dalje vidjecemo....jedino me heli uzmori,imam isjecaj da stalno jede...a sve pomalo...sta radim ili ga hranim,ili pravim ili brisem... Mi se sremamo u bosnu,jupiiii...prekontali smo se da idem avionom al mene je strah....ne mogu vam oisat,samo da mi je da sam vec sletila...znam da je lakse armanu ali ja sam ko na iglama..... Pusa svima koji nas se sjecaju:-)
|
|
|
|