sweet insanity -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (21.11.2011 19:30:29)
|
IZVORNA PORUKA: lepetetka Ja danas bila sa dječicom malo vanka...Eeeee majko mila, ja ih spremila, spremila sebe, i da izađem iz stana nigdje kolica, ostala kod MM u autu, pih [sm=hudicek1.gif] e onda ja fino nju u naramak i vani ala su me leđa zaboljela auuuuuuuuu.... nisu moja leđa baš za nosanja [sm=smiley1.gif] Sweet iskreno ni ja ne kontam tu tvoju pedijatricu, ako je malena već pila AD i nije joj smetalo zašto ne za AD koje je u manjem obimu zastupljeno u kašicama, imam osjećaj da ni ona nema pojma pa nagađa, možda i ima netoleranciju na neki sastojak, nešto joj očito ne štima,...joooooj znam jednu curicu koja kada je prestla dojiti nakon 2.mjeseca i počela AD piti povraćala je nemilice i na koži su joj iskakale crvene mrlje od alergije, ali kod nje je bio teži slučaj, da bi joj rekli da kupuje specijalnu formulu AD i koštala je tada mislim kutija od 400gr-oko 40 KM.... kada je odrasla prešla je na sojino mlijeko, nije mogla kravlje mlijeko niti bilo šta drugo na bazi kravljeg mlijeka... Budi oprezna ali ja vjerujem da nije to to jer nije imala ovako burne reakcije,ali prati i daji baš jednu namirnicu nekoliko dana zaredom da bi bila sigurna,...da možeš sa sigurnošću tvrditi šta je jela i do čega je, jer alergije i nisu baš bezazlene... [sm=smiley31.gif] Kod moje nema ni osipa ni niceg samo povraca, zadja 2 puta kada je dosla u dodir sa istim.
|
|
|
|