samedi -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.11.2010 10:11:03)
|
Joj ljudi danas sam gore nego juce,a tek je 10h,kako li ce se zavrsiti [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Sinmoc od sve one nervoze,jos procitam sta se desilo mami2009,posvadjam se s mm,eto onako bezze,na njemu se kola slomila [sm=jezicek.gif] Sreca pa on cim vidi koliko je sati bjezi,jutros je bukvalno pobjegao iz kuce,ko veli bolje da se ne vidimo dok se ne smirim [sm=jezicek.gif] Nemojte mi za kile nista spominjati,ja sam u totalnoj depresiji,ostalo mi 16 kg viska,od danas jedem samo po pola dosadasnje porcije i ne veceram,svecano obecavam!!! I mi smo skroz lose spavali,N.zaspala u 7:30h,ja joj oko 11 napravila flasicu,nije htjela,popila mozda trecinu ili manje,budi me u 02:20,opet joj dam flasicu i opet nece,samo malo povuce,budi me opet u 05.00 i popije 120 ml,i opet zaspala i probudi se u 6,oci ko sijalice,nece vise da spava i gotovo. Ma ne sjecam se kad se zadnji put toliko budila po noci [sm=smiley13.gif] Ja bas nesto kontam,da li da poradimo na jos jednoj [sm=duda.gif] pa promislim,ne bi mi sad nikako odgovarala trudnoca,sa ovoliko kg viska i sa pokvarenim zubima koje nikako da sredim,pa jos sa nekim radovima po kuci i oko kuce,tako da to otpada zasad,a uvijek sam nekako potajno prizeljkivala da nam se "zalomi" pa da imamo malu razliku izmedju djece. A opet,ne znam kako bih,bas sam tanka sa zivcima u zadnje vrijeme,zacas explodiram i samo se nerviram... Htjela sam vam svasta napisati i odgovoriti al sve sam zaboravila! Svima veliki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|