MaminaBeba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.11.2010 11:48:10)
|
Jelena, Samedi, Idacha [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] neka beba ljepotice moje! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Puno sreće Samedi i Jeleni u procesu dok se ne jave sa lijepim vijestima, hihihihihih, a Idacha ljubim Imija a i malenu ljubilicu u pupama, milki mi je mnogo.. Meni tako ponekad nedostaje trudnoća.. [sm=smiley1.gif] Moj Jami se toliko jako svezao za mene, već ne mogu da mrdnem.. On spava samnom, a tata spava iznad nas sam, sinoć ja legla na tatino mjesto, a tata nam legao sa njim i on fino razgleda, prvo gleda mm, pa iznad sebe ugleda mene, kad je počeo tužno da cvili i plače, nije se smirio dok ga nisam uzela i milovala i mazila punoooo... hihihhihihhii meni je to bilo toliko slatko i tužno, nevjerovatan osjećaj.. Tako isto zaplače kada zagalamim na mm [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], valjda misli da na njega galamim, ili kada se iz šale napravim da plačem, odmah i on napravi ono tužno lice i zacvili.. E med mamin, tačno bih onda sebe u top strpala jer mi bude žao, srce me zaboli.. Aida eto mene da kafenišemo.. Ljubi mi ljepotu malu moju! Iman dajjjj kolačaaaaaa.... Ja vala nisam pojela ni 2 kolača danas od neke frke.. Klali kurban, pa puna kuća bila, ne znam gdje sam se nalazila, jedva sam čekala kod moje mame na ručak koliko sam bila gladna... A i ja sam pravila za bajram bajaderu i švarcvald kolač, sad ću ja tek da se razvalim od slatka.. [sm=jezicek.gif] Ljubi princezicu! Leena [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif] Ljubim tebe i maleno srculence, šta nam radi? Da ne kopirah post, razbila bih se! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|